Skip to main content

Om Austad
Diagnostik

Fokus på kvalitet og service
indenfor forebyggende sundhed

Fokus på kvalitet og service indenfor forebyggende sundhed

Kampanje 10% rabatt i oktober

Fokus på dit helbred

Austad Diagnostik har fokus på helbredsundersøgelser og forebyggende sundhed. Vi har arbejdet med dette siden år 2000.

Hos os møder du dygtige speciallæger, der har fokus på kvalitet og tid til patienterne. Lægerne forklarer hvad de ser under undersøgelsen og du har mulighed for at stille spørgsmål til lægen, der undersøger dig.

Vi har 12 klinikker i Norge og 1 klinik i Danmark. Den danske klink finder du på Strøget i København lige ved Kongens Nytov.

Du kan bestille tid uden henvisning og du betaler selv for din undersøgelse. Vi har ikke nogen aftale med det offentlige sygesikring og derfor modtager vi ikke patienter, som er henvist direkte fra læge eller sygehus,

Fokus på kvalitet og tidlig diagnose

Vi er en privat klinik, hvor patienterne selv bestiller og betaler for undersøgelserne. Vi prøver derfor hver dag at gøre det vi kan, for at give den bedste service og kvalitet.

Formålet med en helbredsundersøgelse kan være at vurdere risikofaktorer, symptomer der bør følges op og opdage eventuelle sygdomme på et tidligt tidspunkt. Undersøgelsen kan også give en forståelse af din egen sundhed og motivere til livsstilsændringer, der er med til at reducere risikoen for fremtidig sygdom.

Vi er førende i Norden indenfor helbredsundersøgelser med ultralyd og har unik kompetence på dette område.

Se mere om helbredsundersøgelsen