Skip to main content

Find vej

Kampanje 10% rabatt i oktober

Adresse

Du finder os i nyistandsatte lokaler på Strøget i København, lige ved Kongens Nytorv.

Adresse:
Østergade 16, 3. th
1100 København K

Indgangen er ved glasdøren til højre i porten mellem de to søjler på Østergade 16.  

Der er 150 meter fra Kongen Nytorv Metro Station og omkring 1 km fra Nørreport Station. Nærmeste parkeringshus er i Magasin eller på Gammel Mønt. Begge er ca. 200 meter fra klinikken.

Der er elevator, men den er desværre ikke stor nok til en kørestol, og der er en lille trappe op til elevatoren. 

Åbningstider

mandag til fredag 08.00 til 16.00
lørdag og søndag Lukket

Helbredsundersøgelse med ultralyd København

Formålet med en helbredsundersøgelse kan være at afdække risikofaktorer, symptomer, der skal følges op på, samt at påvise allerede udviklet sygdom på et tidligt stadium.

Under helbredsundersøgelsen undersøger lægen blandt andet skjoldbruskkirtlen på halsen, lymfebaner, bryst og armhuler, bugspytkirtlen, lever, galdeblære, nyrer og urinveje, prostata, testikler, livmoder og æggestokke.

Lægen undersøger organerne et ad gangen og vurderer, om de er normale. Resultatet vurderes i forhold til alder og køn og eventuelle lidelser, du har.

Læs mere 

Diagnostisk ultralyd København

Diagnostisk ultralyd er en målrettet undersøgelse afhængig af problemstillingen. Undersøgelsen gennemføres, hvis du har bestemte symptomer, gener eller smerter i en kropsdel. I disse tilfælde kan ultralyd bruges til at undersøge kropsdelen nærmere.

Eksempler på tilfælde hvor diagnostisk ultralyd er nyttig inkluderer diagnostik og udredning ved nyopdaget knude på halsen eller andre steder på kroppen, ved ændringer i stofskiftet eller ved vurdering af blodårer på halsen i tilfælde af mistanke om åreforkalkninger. Uafklarede mavesmerter, knude i testiklen eller smerter i pungen er blot et par andre tilfælde, hvor ultralyd er nyttig i udredningen.

Diagnostisk ultralyd udføres af røntgenlæge med god ekspertise indenfor ultralydsdiagnostik

Læs mere