Skip to main content

Blog

Kampanje 10% rabatt i oktober

Ultralydsscanning uden henvisning

12. november 2023

I København tilbyder Austad Diagnostik ultralydsscanninger uden henvisning. Vi tilbyder ikke offentlig betalte undersøgelser med henvisning.

Indhold:

  • Ultralydsscanning uden henvisning
  • Hvordan kan man få en henvisning til ultralyd? 
  • Hvor kan man blive undersøgt med henvisning?
  • Hvorfor vælge en privat klinik uden henvisning?

Få en ultralydsscanning uden henvisning

Austad Diagnostik tilbyder ultralydsscanninger i København. Undersøgelserne udføres af en røntgenlæge. Du bestiller tid direkte hos os og du betaler selv for undersøgelsen. Du kan gøre det uden at få henvisning fra egen læge først.

Ultralyd er en veldokumenteret metode, der egner sig godt til undersøgelse af en række områder i kroppen og til at påvise en række sygdomme og risikofaktorer. Du kan bl.a. få undersøgt en række områder. F.eks ultralydsscanning af: mave, lever, bryst, nyrer, galdeblære, halskar og skjoldbruskkirtel. Du kan se flere mulige undersøgelser her.

Det koster 1390,- for en undersøgelse af et område. En fuld helbredsundersøgelse med ultralyd, hvor alle områderne undersøges, koster 2290,-

Du kan få mere information eller bestille på telefon 50 90 30 50 eller online her.

Hvordan kan man få en henvisning til ultralyd?

Der er forskellige måder at blive henvist til en ultralydsundersøgelse. Ofte vil en henvisning gives af din egen læge.

Har du symptomer eller bekymringer, kan du bestille tid hos egen læge. Hvis lægen vurderer, at der er behov for videre undersøgelse, kan du blive henvist til en ultralydsscanning hos en radiolog.

Med en henvisning kan du bestille tid og blive undersøgt uden omkostninger hos radiologer med offentlig aftale.

Hvor kan man blive undersøgt med henvisning?

Der er en række hospitaler og klinikker, der har aftale med det offentlige om at udføre disse undersøgelser. Du kan f.eks. søge på Find behandler – sundhed.dk for at finde klinikker der tilbyder ultralydsscanninger med henvisning.

Hvorfor vælge en privat klinik uden henvisning?

Her kan du bestille direkte hos klinikken uden at besøge egen læge først. Og ofte er der kortere ventetid.

Du kan få undersøgt de områder du selv vil og ikke bare det der står på henvisningen. Har du f.eks. bekymringer for åreforkalkning eller er du arveligt disponeret mod en sygdom, kan du blive undersøgt for disse ting.

Hos Austad Diagnostik tilbyder vi også helbredsundersøgelse med ultralyd, hvor en stor del af kroppen undersøges.

Lægen fortæller hvad man kan se, mens undersøgelsen pågår, og du får et samlet svar før du går. Hvis det er nødvendigt, bliver du henvist videre.

Vi har kun fokus på ultralydsundersøgelser og vi tilbyder ikke andre billeddiagnostiske undersøgelser. Det betyder at vi har meget erfaring og kompetence indenfor akkurat dette område.

Vi er også igang forskningsprojekter indenfor ultralydsdiagnostik for at være på forkant og opdateret med den nyeste viden indenfor dette felt. Du kan f.eks. se vores seneste videnskabelige artikel hos Ultrasound in Medicine and Biology.

Vi glæder os til at tage imod dig på vores klinik på Strøget.

Austad Diagnostik

Fokus på kvalitet og tidlig diagnose.

Ultralydsscanninger og helbredsundersøgelser hos dygtige speciallæger uden henvisning.